Aanmelden evenementen

Voor al onze hulpverleners die graag evenementen lopen en zich willen aanmelden voor deze evenementen, heeft er een verandering plaats gevonden. In plaats van het werken met de datumprikker die voor veel mensen toch wel wat ingewikkeld vonden is het nu mogelijk op dezelfde manier aan te melden als voor de lessen. Dit doe je door onderaan op de website naar inloggen te gaan en in te loggen met je gebruikelijke gegevens. Zodra je ingelogd bent kom je op een dashboard uit. Op dit dashboard klik je op: Planning –> Evenementen. Hier zie je vervolgens de eerste 10 evenementen die plaats vinden. Op dehulpverleningsagenda echter zie je dat er veel meer evenementen plaatsvinden. Gezien deze nog verder in de toekomst liggen staan de links hiervoor nog niet op de Planning onder evenementen, maar ze staan wel al op de Kalender, die ook via de Planning te bekijken is. Blader in de kalender naar de maand van het evenement, klik het evenement aan en je kunt je op dezelfde manier inschrijven als bij de lessen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten