Nieuwe Website!

Als u dit bericht leest zal het u geen verrassing zijn of er lijkt wat te zijn veranderd… De website heeft de afgelopen dagen een nieuw uiterlijk gekregen en er wordt nog steeds aan gewerkt, maar het grootste gedeelte is weer toonbaar. Qua inhoud bieden wij niet heel veel andere dingen aan als hiervoor, vandaar dat er op dat vlak slechts het een en ander is veranderd, des te meer is er veranderd voor de leden.

Zo kregen wij veel de vraag of er niet wat aan dat dashboard gedaan kon worden dat telkens te zien was zodra iemand inlogde. Dit is vanaf nu soort van verleden tijd. Nu krijgen de leden wel een dashboard te zien, maar met diverse functies die een snel en duidelijk overzicht moeten geven. Ook zijn wij aan het kijken om in de toekomst de evenementen waarbij EHBO nodig is en de opgave hiervan hieraan toe te voegen zodat wij kunnen afstappen van het datumprikker systeem.

Het inloggen is wel vernieuwd, onderaan de pagina staat nu een knopje met inloggen.