EHBO Gevorderden

Om de geldigheid van het EHBO diploma te behouden dienen jaarlijks 6 herhalingslessen te worden gevolgd. Dit noemen wij de gevorderdencursus. Tijdens deze avonden moet je laten zien dat je competent bent.

Wanneer je lid bent van de EHBO vereniging Blokker Zwaag bieden we je een aantal opties voor het volgen van deze lessen.
Op 6 dinsdagavonden of op 6 woensdagavonden kun je herhalingslessen volgen. De dinsdag en woensdag zijn binnen een maand uitwisselbaar. Voor hen die op deze avonden niet aanwezig kunnen zijn bieden we ook nog 3 hele zaterdagen waarin we telkens 3 lesblokken behandelen welke gelijk zijn aan de eerste 3 dinsdagen/woensdagen en de laatste 3 dinsdagen/woensdagen.
Voor de data van deze lessen zie Lesdata.

De gevorderdencursus kun je alleen volgen indien je lid bent van de EHBO vereniging.

Mocht je al bij een EHBO vereniging zitten maar naar ons willen overstappen? Ook dat is mogelijk, echter hebben wij wel een getekende lijst nodig van de behaalde competenties. Dus houdt hier rekening mee vóór je bij je oude vereniging opzegt. Het gemakkelijkste is om eerst even contact met ons op te nemen via: secretariaat@ehboblokkerzwaag.nl