Reanimeren & AED bedienen

Veel mensen willen zich inzetten voor het project BurgerAED van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Hiervoor is een volwaardig EHBO diploma niet vereist maar wel een reanimatiecertificaat. Voor de geldigheid van dit certificaat dient eveneens eenmaal per jaar een herhalingscursus te worden gevolgd.

Beide worden door de EHBO vereniging Blokker Zwaag aangeboden. Wanneer u zich via het inschrijfformulier aanmeldt voor een van beide dan krijgt u van ons bericht wanneer er weer een cursus is gepland. Een lidmaatschap van de vereniging is hiervoor niet nodig.

De kosten voor de cursus die opleidt voor het certificaat bedragen € 30,00.

De kosten voor de herhalingscursus bedragen € 15.00.
De opleidingscursus duurt 4 uur, de herhalingscursus duurt 2 uur.

U ontvangt bij de opleiding tevens een lesboek.

De kosten kunt u in veel gevallen bij uw zorgverzekeraar declareren. Sommige zorgverzekeraars ‘eisen’ dat de cursus conform de richtlijnen van de NRR of door een Reanimatiepartner van de Hartstichting worden gegeven. EHBO vereniging Blokker Zwaag voldoet aan beide eisen.

Aanmelding cursus reanimatie/AED:
Aanmelden voor een cursus reanimatie/AED kan door middel van ons aanmeldformulier (klik onderaan op Reanimeren/AED beginners) of door te mailen naar burgeraedhoorn@live.nl   (Ook als u niet aan BurgerAED wilt deelnemen)

Vermeld in uw mail voornaam, achternaam, volledig adres, telefoonnummers en geboortedatum. Dank u wel!