Nieuwe tent

In het kader van onze evenementenhulpverlening hebben we naast de reeds bestaande 6×3 tent het kleinere broertje aangeschaft. Deze 3×3 tent heeft net een ander design, zodat ook de buitenlandse toeristen/atleten ons gemakkelijker kunnen vinden.
Verder zijn de onderdelen volledig uitwisselbaar met onze 6×3 tent, waardoor wij de vrijheid hebben om de zijwanden aan te passen zonder dat dit ons heel veel extra gekost heeft.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten