Posten HRTC 6 april 2014

Posten zondag 6 april bij de HRTC

Zondag 6 april heb ik samen met Ronald en Demelza gepost bij de wielrenwedstrijden bij HRTC, wielerclub in Hoorn. Wij hebben om 14.00uur de 4 EHBO’ers van de ochtend afgelost. Tijdens een opdrogende baan en veel fanatieke fietsers weet je dat het niet altijd goed gaat.

Om 14.00uur begon onze dienst en al snel hadden we de eerste valpartijen. Gelukkig bleef het voornamelijk bij schaafwonden. De grote schaafwonden wel verbonden. Dit hebben we gedaan omdat veel wielrenners van ver kwamen en als je kleding over je schaafwond schuurt, is dat niet echt lekker.

Tijdens de laatste koers van de middag nog een valpartij. De kopgroep van 4 wielrenners ging in de laatste bocht vol voor de winst. Resultaat: 1 man op het asfalt. Hij klaagde over heupklachten. Na overleg en van de eerste schrik bekomen kon hij weer fietsen en werd alsnog als vierde gekwalificeerd. Nadat hij gedoucht had, heb ik zijn schaafwonden ingepakt en heb ik nog even naar zijn heup gekeken. Deze zag er, op wat verkleuring na,  gewoon uit. Later zijn vader nog gesproken en het advies gegeven dat hij naar de huisarts moest gaan, mocht zijn zoon meer klachten krijgen.

Op maandag werden alle posters bedankt door ons contactpersoon bij de HRTC baan voor onze inzet bij de vele valpartijen.

Namens de posters,

Arian Pancras

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten