Za 04-04-2020: Unicefloop 2020

Datum/Tijd
Date(s) - 04/04/2020
08:30 - 12:30

Categorieën


Dit jaar zijn wij voor weer gevraagd om de hulpverlening te verzorgen bij de jaarlijkse Unicefloop. De Unicefloop is al jaren een leuke wandeltocht voor kinderen (en ouders, opa’s en oma’s etc) van het basisonderwijs en dit jaar is het alweer de 46e keer dat deze in Hoorn gehouden wordt.

Voor deze dag worden wij gevraagd om een vaste post te bemannen ter hoogte van Het Park Schouwburg, waar wij met twee hulpverleners aanwezig zijn. In het gebouw bevindt zich ook een AED dus dit team zal hier eventueel gebruik van kunnen maken. Een ander team wordt gevraagd met de route mee te gaan. Dit  team zal zich veelal met de diverse routes mee moeten bewegen op de fiets. Het gemakkelijkste is als dit op een aantal van de kruispunten op de diverse routes is, gezien het niet mogelijk is iedereen te volgen.

We zullen ook de organisatie van het evenement een telefoonnummer geven om in geval van nood ons te kunnen bereiken.

Mogelijk proberen wij deze dag gebruik te maken van een portofoon app voor je mobiel, genaamd Zello. Dit als test op deze afstanden en om toch met elkaar in verbinding te blijven. Maar dit zullen we met de mensen die zich opgeven afstemmen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.